hair tips

heey lieve lezers,

Dit artikel gaat over mijn hair tips voor gezonder en glanzender haar, maar ook gewoon andere fijne tips voor je haar.

tip1 :Als je haren nat zijn gebruik dan geen borstel maar een tangle teezer of een kam want dan breekt je haar minder af en zo voorkom je gespleten haar puntjes. Ik zou persoonlijk de tangle teezer aanraden, want die ligt fijner in de hand en werkt ook goed op droog haar.

tangle teezer naamloos

tip2 :Als je je haar gaat verven gebruik dan vaseline bij je haarlijn en rondom je oren zodat het geen vlekken achterlaat op je huid. Zorg er ook voor dat je haar niet kapot is voordat het je gaat verven, want dan kan heel je haar afbreken.

tip3 :Spoel je conditioner uit met koud water dit geeft je haar meer glans

tip4 :Gebruik zo min mogelijk hitte op je haar. Als je je haar wilt drogen laat het door de lucht drogen. Als je je haar wil krullen zoek heatless hairstyles op bijvoorbeeld deze:

imagesWVLIUUWC

tip5 :Als je ’s nachts kokosnoot olie in je haar stopt met een badmuts eroverheen krijg je glanzend en gezond haar. Ik  zou dit wel voor de eerste keer in het weekend of in de vakantie uitproberen, want als je de volgende dag ergens naartoe gaat zou ik het niet proberen. het kan misschien een vetlijkend effect hebben op je haar en als je de volgende dag dan niks te doen hebt kun je je haar nog wassen.

tip6 :Ga niet slapen met nat haar je haar is namelijk voor een paar uur in contact met je kussen en het resultaat daarvan met nat haar is dat je hoofdhuid meer talg produceert en dan kan je haar eerder vet raken.

tip7 :Voor gezonder haar kunnen haar maskers helpen je kunt die natuurlijk ook zelf maken. Hier een voorbeeld, wat je daarvoor nodig hebt is: een eetlepel kokosnootolie, een eetlepel olijfolie, een eetlepel honing en een ei. Mix het en masseer het daarna in je haar laat het erin zitten voor zon 15 minuutjes en spoel het dan uit met shampoo en conditioner.

tip 8:Als je wil dat bobby pins beter blijven zitten spray er dan droogshamppo of haarlak op dan blijft het langer goed zitten.

tip 9:Als je doucht masseer de shampoo in je haar dat stimuleert namelijk je haarwortels en dan groeit je haar sneller.

tip 10:Borstel je haar voordat je gaat douchen zo krijg je minder snel klitten ondertussen het wassen van je haar.

tip 11:Gebruik haarlak op een haarborstel als je haar statisch is

tip 12:Als je toch hitte gebuikt zoals een krultang zorg ervoor dat je haar helemaal droog is en dat je een protecting spray gebruikt dan voorkom je gespleten haar puntjes.

tip13: als je je haren krult kun je verschillende technieken gebruik voor verschillende krullen zoals deze:

Wrap Tech-2

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben en tot de volgende keer.

xJ

 

6 gedachtes over “hair tips

Plaats een reactie